Latuc

WE BUILD BOXES

Latuc – Design in Catalonia – Spain

QUI ÉS LATUC

Som productors d’estotjos rígids per a productes premium i de luxe. Comunicar i fer patent el nostre valor com a empresa i com a soci estratègic del client és la nostra filosofia.

QUI ÉS LATUC

ELS NOSTRES PRODUCTES

L’univers del packaging no es redueix a la versatilitat o a la creació; l’envàs va més enllà de l’aspecte material o decoratiu. Pot crear en el consumidor un interès cap al producte que, d’altra manera, no s’haguera produït, perquè l’ésser humà consumeix, i ho fa mitjançant tots els sentits que té a la seua disposició.

ELS NOSTRES PRODUCTES

DESCARREGA EL NOSTRE EBOOK: REFLEXIONS SOBRE NOVES ESTRATÈGIES DE PACKAGING

Reflexionar sobre el packaging i sobre com aquest influeix en els nostres processos de venda és molt important. Dotar aqueix pack de determinades característiques ens pot ajudar a aconseguir la comunicació i l’efecte que desitgem obtenir. Per a açò, el mètode de treball Latuc passa per la visió, el talent, l’actitud, l’habilitat, el rigor, la decisió i el focuscustomer. (Clic sobre la imatge inferior).

DESCARREGA EL NOSTRE EBOOK: REFLEXIONS SOBRE NOVES ESTRATÈGIES DE PACKAGING

ON ÉS LATUC?

En el cor de Catalunya, un dels ports comercials més importants d’Europa. Tan sols uns 1.300 km ens separen de ciutats com París, Brussel·les, Ginebra, Frankfurt o Milà